padel-Coevorden

PADEL COEVORDEN

Verlang je ernaar om fit te blijven, je energie kwijt kunnen en op een gezellige manier samen met anderen te sporten? Dan is een potje padel bij Plazasportz precies wat je nodig hebt. Het biedt alle elementen die je zoekt in een sport: het is spannend, sociaal en uitdagend. Van beginners tot gevorderden, iedereen krijgt de kans om zijn of haar talent te laten zien op de maar liefst vier beschikbare padelbanen.

Wat is padel?

Padel is wereldwijd in een razend tempo aan het groeien, en ook in Coevorden is de aantrekkingskracht van deze nieuwe sport duidelijk merkbaar. Hoewel het padel spel zijn oorsprong vindt in Mexico en via Spanje populair is geworden, raast de sport nu niet alleen door de Spaanstalige landen, maar maakt het ook een opmars in het noordoosten van Nederland. Het grote voordeel van padel is dat het zeer toegankelijk is. In vergelijking met tennis, waar het enigszins op lijkt, is padel eenvoudiger om te spelen. Tennis vereist veel techniek, en de bal gaat vaak uit, waardoor het spel voortdurend stopt. Padel daarentegen heeft glazen wanden rondom de baan en iets andere regels, wat resulteert in veel langere rally’s en een aantrekkelijker spel. Padel is dus vooral leuk voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring.

 

Een ander voordeel is dat er bij tennis vaak lidmaatschappen en verplichtingen aan vast zitten, wat niet ideaal is voor mensen die daar de tijd niet voor hebben. Padel biedt een flexibelere benadering, waardoor je kunt spelen wanneer het jou uitkomt. Voor degenen die het nog nooit hebben gespeeld, is er de mogelijkheid om padel lessen te volgen, zodat je alle basisbeginselen leert, zoals het beheersen van slagen, strategische technieken en de regels van het spel. Ondertussen kun je online de spelregels bekijken als je meteen aan de slag wilt gaan.

 

Op 5 minuten fietsen van het centrum van Coevorden vind je niet alleen vier padelbanen, waaronder één singlebaan, maar ook tal van extra faciliteiten, zoals het grand café Sportz. Dit is een uitstekende plek om even bij te komen van een intensief potje padel met familie of vrienden. Het Grand Café Sportz bevindt zich direct naast het restaurant, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om een heerlijk hapje te eten na een sportieve inspanning.

 

Indoorbanen

Alle padelbanen bij Plazasportz bevinden zich indoor. Dit biedt niet alleen een enorm voordeel in de winter, zodat je het hele jaar door kunt blijven spelen, maar ook in de zomer. Als het ontzettend heet is en de zon door die glazen wanden schijnt terwijl ze alle wind tegenhouden, wordt het al snel warm op het kunstgras van de andere banen. Daarom is het fijn dat je altijd de optie hebt om toch actief te zijn, ongeacht de weersomstandigheden.

Bij Plazasportz worden er geregeld evenementen gehouden, waaronder het starters toernooi, het Hustle toernooi en diverse clinics. Dus als je meer uit jezelf wilt halen of de sport intensiever samen met anderen wilt ervaren, zijn er volop mogelijkheden. Of misschien wil je een sportief uitje organiseren met je familie of vrienden? Neem dan contact op met Plazasportz voor meer informatie over reserveringen, of boek zelf een baan via de website.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?