Padel-Emmen

PADEL EMMEN

Wil jij fit blijven, je energie kwijt en gezellig met anderen sporten? Dan is een potje padel bij Plazasportz de perfecte oplossing. Padel heeft alles wat je zoekt in een sport: spannend, sociaal en uitdagend. Van beginners tot gevorderden, iedereen kan hier zijn talent laten zien op de maar liefst 4 beschikbare padel banen.

Over Padel

Padel is wereldwijd hard aan het groeien en in Emmen is de aantrekkingskracht van deze unieke sport duidelijk waar te nemen. Hoewel het ontstaan is in Mexico en via Spanje populair is geworden raast de sport nu niet alleen door de Spaanstalige landen, maar ook door het noordoosten van het land. Het voordeel van padel is dat het heel toegankelijk is. In tegenstelling tot tennis wat er heel erg op lijkt is het iets makkelijker om te spelen. Tennis berust heel erg op techniek, ook gaat de bal al snel uit en stopt het spel constant. Padel heeft glazen wanden om de baan en iets andere regels waardoor er veel langere rally’s en een leuker spel gespeeld kan worden. Padel is dus vooral leuk voor iedereen. Omdat er bij tennis meestal lidmaatschappen en verplichtingen aan vast zitten is het voor mensen die daar de tijd niet voor hebben. Voor degene die het nog nooit gespeeld hebben, is er ook de mogelijkheid om padel lessen te volgen zodat je alle basisbeginselen leert zoals het beheersen van slagen, strategische technieken en de regels. Ondertussen kan je gelijk online naar de spelregels kijken als je wilt starten meteen aan de slag te gaan.

 

Bij Plazasportz vind je niet alleen 4 banen waarvan 1 singlebaan, maar ook allerlei extra faciliteiten zoals het grand café Sportz. Dat is een plek waar je even lekker bij kunt komen van een intensief potje met familie of vrienden. Dit Grand Café Sportz zit direct naast het restaurant waardoor er altijd de mogelijkheid is om een lekker hapje te eten. De alle padelbanen bevinden zich indoor. Dit geeft niet alleen een enorm voordeel in de winter zodat je het hele jaar door kunt blijven spelen, maar ook in de zomer. Als het ontzettend heet is en de zon door die glazen wanden schijnt terwijl ze alle wind tegenhouden wordt het al snel heet op het kunstgras van de andere banen. Daarom is het mooi dat iedereen bij de sporthal voor padel en tennis dus een optie heeft om het hele jaar lang te kunnen padellen.

 

Er worden ook regelmatig evenementen georganiseerd zoals het starters toernooi, het Hustle toernooi en  en verschillende clinics. Wil je dus wat meer uit jezelf halen of de sport wat meer met anderen beoefenen? Dan is er altijd genoeg te doen. Zou je dit graag willen doen of wil je misschien gewoon iets organiseren met familie/vriendengroep? Neem contact op met Plazasports voor meer informatie over boekingen of boek een baan online via de website.

 

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?