Padel Hardenberg

PADEL HARDENBERG

Ben je op zoek naar een leuke, actieve en verbindende manier om in vorm te blijven, calorieën te verbranden en samen met anderen te sporten in de omgeving van Hardenberg? Dan is padel bij Plazasportz het perfecte antwoord! Padel is een spannende, sociale en dynamische sport die geschikt is voor spelers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Iedereen is welkom om zijn of haar vaardigheden te tonen op een van de vier beschikbare padelbanen bij Plazasportz.

OVER PADEL

Padel is een sport die wereldwijd in rap tempo aan populariteit wint, en dat is ook in Hardenberg te merken. Oorspronkelijk afkomstig uit Mexico en via Spanje bekend geworden, is padel nu bezig aan een opmars in de lage landen en daarbuiten. Padel is een toegankelijke sport die makkelijker te leren is dan tennis, waarmee het enkele overeenkomsten vertoont. Door de glazen wanden rondom de baan en speciale regels, zorgt padel voor langere rally’s en een aantrekkelijkere spelervaring voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus.

Anders dan bij tennis, waar vaak lidmaatschappen en verplichtingen bij komen kijken, biedt padel een flexibelere benadering zodat je kunt spelen op momenten die jou het beste uitkomen. Als je nog niet bekend bent met padel, zijn er padel lessen beschikbaar om je de basisvaardigheden bij te brengen en je spelpeil te verhogen. Om meteen aan de slag te gaan, kun je ook online de spelregels doornemen.

Plazasportz beschikt niet alleen over vier hoogwaardige padelbanen, waaronder één enkelbaan, maar ook over diverse aanvullende faciliteiten, zoals het gezellige Grand Café Sportz. Dit is de perfecte plek om na een enerverend potje padel met familie of vrienden even bij te komen. Het Grand Café Sportz bevindt zich naast het restaurant, zodat je na het sporten kunt genieten van een smakelijke maaltijd.

De mogelijkheid om padel te spelen bij Plazasportz  zijn overdekt, wat een groot voordeel biedt gedurende zowel de winter- als zomermaanden. Je kunt hierdoor het hele jaar door blijven spelen, onafhankelijk van het weer. Tijdens warme zomerdagen kan de glazen kooi nogal heet worden, al helemaal tijdens een hittegold. Dankzij de indoorfaciliteiten van Plazasportz kun je echter altijd comfortabel genieten van je favoriete sport.

 

Bij Plazasportz organiseren we geregeld padel toernooien en andere evenementen om de sport te promoten en spelers van alle niveaus te betrekken. Denk hierbij aan het starters toernooi, het Hustle toernooi en diverse clinics. Deze evenementen bieden je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en de sport intensiever te beleven met anderen die dezelfde passie delen. Mocht je interesse hebben in het organiseren van een leuk activiteit met familie en vrienden of simpelweg zelf willen padellen? Neem dan nu contact op of boek een baan via de website!

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?