Padel Hoogeveen

PADEL HOOGEVEEN

Heb je zin om je caloriën te verbranden, fit te blijven en op een gezellige manier samen met anderen te sporten in de omgeving van Hoogeveen? Dan is een potje padel bij Plazasportz precies wat je zoekt! Padel heeft alles wat je in een sport verlangt: het is spannend, sociaal en uitdagend. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, iedereen is welkom om een balletje te slaan op een van de vier beschikbare banen.

Wat is padel?

Padel is een snelgroeiende sport wereldwijd, en ook in Hoogeveen wordt het steeds populairder. Ontstaan in Mexico en via Spanje populair geworden, verspreidt padel zich nu niet alleen door Spaanstalige landen, maar ook door de lage lande. Padel is zeer toegankelijk en makkelijker om te spelen dan tennis, waar het enigszins op lijkt. Door de glazen wanden rondom de baan en de iets andere regels, levert padel langere rally’s en een aantrekkelijker spel op. Padel is dus leuk voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring.

Anders dan bij tennis, waar vaak lidmaatschappen en verplichtingen aan verbonden zijn, biedt padel een flexibelere aanpak zodat je kunt spelen wanneer het jou uitkomt. Voor degenen die nog niet bekend zijn met de sport, zijn er padel lessen beschikbaar om alle basisprincipes te leren, waardoor je je niveau meteen kunt opkrikken. Je kunt ook online de spelregels bekijken om direct aan de slag te gaan.

Bij Plazasportz zijn er niet alleen vier padelbanen, waaronder één padel baan voor het singlespel, maar ook tal van extra faciliteiten, zoals het gezellige Grand Café Sportz. Dit is de perfecte plek om even bij te komen nadat je een intensief potje hebt gespeeld met je familie of vrienden. Het Grand Café Sportz ligt direct naast het restaurant, zodat je altijd nog je maag kunt vullen nadat je hem leeg gesport hebt.

 

Indoor padelbaan in de buurt van Hoogeveen

Bij Plazasportz zijn alle padelbanen overdekt, wat een aanzienlijk voordeel biedt, zowel in de winter als in de zomer. Zo blijft actief zijn het hele jaar toegankelijk, ongeacht de weersomstandigheden. Tijdens extreem hete zomerdagen kunnen de glazen wanden de zonnestralen doorlaten en de wind tegenhouden, waardoor het kunstgras van de banen snel opwarmt. Dankzij de indoorfaciliteiten van Plazasportz hoef je je daar geen zorgen over te maken en kun je in een comfortabele omgeving genieten van je nieuwe favoriete sport.

 

Er zijn ook een aantal keer toernooien en clinics georganiseerd. Deze evenementen bieden je de kans om meer uit jezelf te halen en de sport intensiever te beleven met anderen die dezelfde passie delen. Mocht je geïnteresseerd zijn in het organiseren van een sportief uitje met je familie of vrienden, neem contact op met Plazasportz voor meer informatie over reserveringen, prijzen en beschikbaarheid, of boek zelf een baan online.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?