CLUBLADDER BIJ PLAZA SPORTZ

Ben jij er met je padel partner aan toe om jullie krachten te meten aan gelijkwaardige spelers? Dan is de clubladder echt iets voor jullie! Vanaf 16 oktober starten we met deze interne competitie, waarin om de twee weken een nieuwe uitdagende wedstrijd voor jullie wordt gepland. Je plant zelf met je tegenstander een geschikt moment om de wedstrijd te spelen. 

De kosten voor de interne competitie bedragen € 79,00 per persoon. Hiervoor speel je 12 wedstrijden tussen 16 oktober en 24 maart én ben je van harte welkom op de finaleavond op zaterdag 30 maart, inclusief buffet en feestavond. LET OP: we starten in eerste instantie met een maximaal aantal teams van 50.

De wedstrijden worden bij voorkeur gepland in de weekenden in verband met de beschikbaarheid van de baan. De duur van de wedstrijden is 60 minuten waarbij er vijf minuten ingespeeld wordt. Alle gewonnen games worden opgeteld, er wordt dus niet om sets gespeeld.

Schrijf je in via de clubladder app (download deze in de appstore) of via onze clubpagina; https://sportconnexions.com/plaza-sportz-padel/. Maak je account aan en ga vanaf 16 oktober de strijd aan met andere spelers. Na opgave volgt een week voor aanvang van de clubladder competitie nog verdere informatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?