HEERLIJK GENIETEN TIJDENS DE KERST IN PLAZA SPORTZ

Nog niet gereserveerd voor ons feestelijke kerstbuffet? Wees er snel bij! Voor 2e kerstdag zitten we helaas al vol, maar voor 1e kerstdag hebben we nog enkele tafels beschikbaar.

Kom gezellig met een klein gezelschap of de hele familie genieten van ons uitgebreide drie gangen kerstbuffet in ons sfeervolle Grand Café, dat speciaal voor de feestdagen prachtig versierd wordt.

Het kerstbuffet kost €37,50 per persoon (vanaf 12 jaar) en is inclusief een feestelijk welkomstdrankje. Kinderen onder de 12 jaar betalen slechts €1,50 per levensjaar (vanaf 4 jaar). Heb je dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij de reservering, we houden hier uiteraard rekening mee.

We zorgen ook goed voor onze jongere gasten met voldoende entertainment. Voor hen hebben we een eigen kinderbuffet, een speelhoek en zelfs een springkussen in de danszaal. En er wacht nog een leuke verrassing voor de kinderen!

Wil je vooraf of nadien met je gezelschap gebruikmaken van onze hyperbowlingbanen? In combinatie met het kerstbuffet is de baanhuur slechts €20,00 per baan per uur, afhankelijk van beschikbaarheid.

Reserveer snel via e-mail (info@plazasportz.nl) of telefonisch op 0524-516464. Maak van deze kerst een onvergetelijke viering bij Plaza Sportz!
#KerstInPlazaSportz#Kerstbuffet#FamilieTijd#FeestelijkeVerrassingen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?