PLAZA SPORTZ OPENT HAAR DEUREN

Na een maandenlange verbouwing heeft Plaza Sportz afgelopen week haar deuren geopend voor publiek. De diverse activiteiten in het voormalige Racket & Bowling Centrum vonden direct goed aftrek. De bezetting op de vier padelbanen, de eerste indoorbanen in Zuidoost-Drenthe, was hoog, evenals op de tennisbanen. De vaste groep tennissers uit de regio weet de weg naar de Klinkenvlier alweer te vinden. Ook dansschool In2Dance heeft vanaf afgelopen dinsdag haar intrek genomen in het sportcentrum in haar eigen danszaal, op de plek waar voorheen de Squashbanen zich bevonden.

Terug op het oude nest zijn ook de leden van Bowlingvereniging Coevorden. Op de geheel vernieuwde (hyper) bowlingbanen gooiden de dames en heren woensdag al de eerste ronde van de huisleague. Volgende week staat vanaf woensdag het ganzenbowlen op het programma, met ruim 40 deelnemende teams.

De officiële opening van Plaza Sportz staat gepland voor vrijdag 25 november. Op zaterdag 26 november is er een open huis van 1300-1600 uur.

Nieuwsgierig geworden? Loop gewoon eens binnen of boek alvast je tennis-, padel- of bowlingbaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?