REWIND | FLINSTONES WINNAAR 30e GANZENTOERNOOI

Goede tradities dienen voortgezet te worden. Zo ook het Ganzentoernooi dat wordt afgewerkt rondom het Ganzenmarkt weekend. Na een corona stop in 2021 kon de dertigste editie afgelopen maand wel doorgaan.

Dat de deelnemers weer stonden te trappelen om deel te nemen bleek al uit de inschrijvingen. Donderdag, vrijdag en zaterdag zaten vol met 12 deelnemende teams en uiteindelijk werd het toernooi op woensdagavond geopend met zes teams. Het zorgde voor een leuke sfeer in het gerenoveerde bowlinghuis in Plaza Sportz, waar de Bowlingvereniging Coevorden voor de vlekkeloze organisatie van het toernooi zorgde.

Op zondag werd er met 12 teams gestart aan de grote finale. Ook hier was de publieke belangstelling groot, aan het einde van de middag mocht het team van The Flinstones zich winnaar noemen van de 30e editie.

Heb jij ons gerenoveerde bowlinghuis al bezocht? Reserveer je baan door contact op te nemen met Plaza Sportz;

📞0524-516464
✉️info@plazasportz.nl

Wil jij je bowling skills meten met de leden van de Bowlingvereniging? Sluit dan op de woensdag eens vrijblijvend aan. Neem hiervoor contact op met het bestuur; info@bowlingcoevorden.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?