CLINIC RUUD VAN HEES

De assistent bondscoach van de Nederlandse heren, Ruud van Hees, komt weer naar Coevorden. Op zaterdag 21 oktober en zaterdag 09 december komt hij weer clinics verzorgen. Wil jij je padel skills verbeteren dan mag je dit niet missen! Het laatste bezoek van Ruud aan Coevorden was snel volgeboekt.

Wat mag je verwachten van deze clinics? Inschrijven kan voor het ochtend óf het middag programma op beide data. Per groep is er een maximum van 12 deelnemers.

De ochtendgroep start om 0930 uur op de baan, vanaf 0900 uur staat de koffie bij Plaza Sportz klaar voor de deelnemers. Na 90 minuten lessen volgt een korte pauze met een gezonde snack, waarna het tweede gedeelte van start gaat die om 1300 uur eindigt. Na een warme douche staat er een lekkere lunch klaar voor de deelnemers. Kies je voor de middagsessie dan start de eerste training op de baan om 1330 uur. Ook hier na 90 minuten een korte break met een gezonde snack om daarna weer door te gaan tot 1700 uur. Na een warme douche is het tijd voor een gezellige nababbel onder het genot van een drankje en een lekkere warme hap!

De kosten voor de clinic bedraagt € 65.00 per persoon. Inschrijven hiervoor kan direct via Meet&Play:

zaterdag 21 oktober (ochtend) | https://meetandplay.nl/event/2952
zaterdag 21 oktober (middag) | https://meetandplay.nl/event/2954
zaterdag 09 december (ochtend) | https://meetandplay.nl/event/2953
zaterdag 09 december (middag) | https://meetandplay.nl/event/2955

Facebook
Twitter
LinkedIn
Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?