GANZENBOWLEN 2023 – HET MOOISTE WEEKEND VAN HET JAAR KOMT ERAAN

Over iets minder dan een maand wacht het meest opwindende weekend van het jaar op ons. Voor de 31e keer organiseert de Bowlingvereniging Coevorden het beroemde Ganzenbowling toernooi in Plaza Sportz Coevorden. Tijdens vijf dagen gaan diverse teams de strijd met elkaar aan, en wie zal dit jaar de kampioen worden? Vorig jaar ging de titel naar het team van de Flinstones!

Op woensdagavond 8 november om 19:00 uur start de eerste avond van de 31e editie, en op zondag 12 november worden de halve finales en de grote finale gespeeld. De winnaar zal tegen 18:00 uur bekend zijn! Een team bestaat uit vier personen, waarbij maximaal één persoon lid mag zijn van de NBF (Bowlingbond). De kosten voor deelname bedragen slechts €20,00 per team.

Schrijf je snel in, want dit magische bowlingevenement wil je niet missen! Inschrijven kan nog tot 5 november door een e-mail te sturen naar de bowlingvereniging: bowlingcoevorden1984@gmail.com. Vergeet niet om de teamnaam en de namen van de spelers te vermelden. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op woensdag of donderdag, dus wees er snel bij!

Wie gaat er dit jaar met de trofee naar huis? Het belooft weer een geweldige editie te worden van het Ganzenbowling toernooi. Mis het niet en schrijf je vandaag nog in!  #Ganzenbowling2023#BowlingFever#PlazaSportz#CompetitieTijd 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?