HEERLIJK GENIETEN TIJDENS DE KERST IN PLAZA SPORTZ!

Kom gezellig met een klein gezelschap of de hele familie genieten van ons feestelijke kerstbuffet! Reserveer snel een plekje in ons sfeervolle Grand Café, dat speciaal voor de feestdagen prachtig versierd wordt. Op zowel 1e als 2e kerstdag serveren wij een uitgebreid drie gangen kerstbuffet vanaf 17:00 uur.

Bekijk hier het menu

Het kerstbuffet kost €37,50 per persoon (vanaf 12 jaar) en is inclusief een feestelijk welkomstdrankje. Kinderen onder de 12 jaar betalen slechts €1,50 per levensjaar (vanaf 4 jaar). Heb je dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij de reservering, we houden hier uiteraard rekening mee.


We zorgen ook goed voor onze jongere gasten met voldoende entertainment. Voor hen hebben we een eigen kinderbuffet, een speelhoek en zelfs een springkussen in de danszaal. En er wacht nog een leuke verrassing voor de kinderen!


Wil je vooraf of nadien met je gezelschap gebruikmaken van onze hyperbowlingbanen? In combinatie met het kerstbuffet is de baanhuur slechts €20,00 per baan per uur, afhankelijk van beschikbaarheid.
Reserveren kan via e-mail (info@plazasportz.nl) of telefonisch op 0524-516464.

Maak van deze kerst een onvergetelijke viering bij Plaza Sportz Coevorden! #KerstInPlazaSportz #Kerstbuffet #FamilieTijd #FeestelijkeVerrassingen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Plaza Sportz
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?